Een Arco tafel krijgt een plaats in mijn loft

Daamen Interieur

Ik ben nog volop bezig mijn nieuwe woning in te richten: een industrieel pand. Ik zocht online naar foto’s van mooie robuuste houten tafels, en kreeg een Arco tafel in het oog. Ik heb onmiddellijk besloten ze te kopen. De Arco Base tafel is prachtig: ze is uitgevoerd in hout gecombineerd met beton! Vermits in mijn woonkamer een betonnen vloer ligt en er houten balken steken, vond ik dit dé perfecte tafel. Het stoere U-vormige onderstel geeft een speelse look aan de tafel.

Daamen Interieur

Een mooie basis voor mijn woonkamer

Deze tafel is een mooi centraal punt in mijn woonkamer Ze is zeer ruim en straalt gezelligheid uit. Ik heb meteen na de levering een house-warming-party georganiseerd met vrienden. En de tafel voldeed aan al mijn verwachtingen: sterk, stoer en trendy! Ze kan best wel tegen een stootje! Ik heb nu gekozen voor mooie lederen zetel-stoelen. Samen vormen ze een prachtig geheel! Stilaan komt mijn woonkamer in orde, maar ik moet toegeven dat deze tafel toch een ware eyecatcher blijft!