Bij management vacatures Amsterdam draait het echt om een match

management

Leuke management vacatures Amsterdam die bij je passen zijn soms moeilijk te vinden, maar via Talentscoutz heb ik binnen een korte tijd een leuke baan gevonden. Ik wist aan het begin van mijn zoektocht eigenlijk helemaal niet bij wat voor bedrijven ik zou moeten solliciteren. Na een leuk kennismakingsgesprek met de recruiter van Talentscoutz hadden ze een beter beeld van mij als persoon en mijn talenten, dus gingen ze op basis hiervan op zoek naar een passende vacature. Ik kon na een paar weken al een contract tekenen bij een superleuk bedrijf!

management

Superleuke match het bedrijf en erg leuke collega’s

Als je op zoek bent naar management vacatures Amsterdam, dan is niet alleen het inhoudelijke werk belangrijk, maar ook de werksfeer. Je bent namelijk veel met collega’s bezig, dus een goede match is dan cruciaal. Gelukkig werd ik door Talentscoutz goed geholpen. Zij hebben namelijk een groot netwerk en onderhouden nauw contact met heel veel bedrijven, waardoor ze ook beter kunnen inschatten of de sollicitant bij een bepaald bedrijf past of niet. Voor mij hebben ze een hele goede match gevonden bij een superleuk bedrijf, dus ik raad iedereen aan om ook via Talentscoutz een baan te zoeken!