Dakwerken Amsterdam laten doen door De Dak Centrale

dak reparatie

dak reparatie

De Dak Centrale

Online kwam ik dakwerken Amsterdam tegen. Dat werd uitgevoerd door De Dak Centrale. Wij hadden niet per se dakwerken in Amsterdam nodig, maar wilden wel graag een renovatie laten doen om de waarde van ons huis te laten stijgen. Met De Dak Centrale heb ik toen contact opgenomen om de opties te bespreken. Zij werden enthousiast van het werk dat ik hen aanbood en toen wist ik dat ik goed zat!

Natuurlijk heb ik eerst gevraagd naar een schatting van de kosten, toen die meeviel hebben wij een afspraak gemaakt en zijn de mannen aan de slag gegaan met ons dak. Het duurde wat langer dan ik had gehoopt, maar dat maakt niets uit! Het werk is namelijk perfect uitgevoerd en mooi afgerond. Ons dak ligt er weer schitterend bij en een taxateur heeft de waarde van ons huis nu ook hoger ingeschat. Dat is goed om te weten, voor het geval dat wij de komende jaren willen verhuizen.

Had ik al gezegd dat de kosten achteraf erg meevielen? De schatting van de kosten die zij mij vooraf hebben gegeven was redelijk accuraat en daardoor vertrouw ik op dit bedrijf voor alle werkzaamheden aan het dak!