Een loodgieter met spoed bellen uit Voorschoten

Loodgieter spoed Voorschoten

Op een papiertje had ik de woorden “loodgieter spoed Voorschoten” geschreven omdat ik hen direct moest bellen als ik terug kwam van de kinderen naar school brengen. De cv ketel leek niet niet meer goed te werken, het metertje was namelijk vast gelopen. Daar was mijn man gisteravond achter gekomen, toen hij iets uit de meterkast moest pakken. Omdat hij die volgende morgen direct naar zijn werk moest, had ik tegen hem gezegd dat ik het op mijn to do lijst zou zetten. Wij hadden al eerder een lek gehad, dus ik wist welk bedrijf ik kon bellen voor hulp.

Loodgieter spoed Voorschoten

Loodgieter spoed Voorschoten stond op mijn to do lijst

De loodgieter die ik had gebeld kon met spoed uit Voorschoten komen. Een uur later stond de vriendelijke jonge man die ons al een keer eerder had geholpen weer voor de deur. Hij wist de weg naar de meterkast nog van de vorige keer. Toen ik een tijdje later ging kijken hoe het ging, was hij net klaar. Hij vertelde dat het metertje even was vast gelopen, maar dat hij het al snel weer aan de praat gekregen had. Hij had ook gelijk de hele cv ketel gecheckt voor ons.

 

Meer verhalen