Gezocht op tattoo Rotterdam

Eindelijk heb ik het besluit durven te nemen om een tattoo te laten zetten. Iets wat ik altijd al heb gewild nadat mijn moeder kwam te overlijden. Dit was namelijk een zware periode voor mij waar ik nu langzamerhand uit begin te kruipen. Om het dan ook af te sluiten met een tattoo hoopte ik zelf meer rust te krijgen zodat ik de dagelijkse leven weer kan oppakken. Ik had al voor een tijd terug een tekening gemaakt en deze ook opgehangen. Hiermee moest ik er wel dagelijks naar kijken om te zien of dat ik het mooi genoeg vind. Dankzij het zoeken op het internet naar tattoo Rotterdam ben ik terecht gekomen op de website van Tattoo & Piercing Oldtimer. Hier is het dan ook mogelijk om je wensen in een tattoo te bespreken en in te zien of dat het zo goed genoeg is om het te plaatsen.

tekentafel-1-768x461

Al met al was ik zenuwachtig vanaf het moment dat ik bij hun binnen kwam. Achteraf gezien was het nergens voor nodig aangezien het een prachtige tattoo is geworden waar ik dan ook onwijs trots op ben!