Interessante, verschillende readings

readings

Voor verschillende readings, kan je het beste bij Anne Claire Venemans terecht. Zij geeft verschillende sessies, zoals het leggen van tarot kaarten en symboolstenen. De kaarten kunnen jou de goede weg op jouw levenspad geven. Zij geven de mogelijkheden aan, maar de uiteindelijke keuze welk pad jij gaat bewandelen, die maak je zelf. De stenen daarentegen, kunnen iets specifieker op jouw vraag ingaan. Deze stenen geven jou een inzicht, waardoor jouw beslissing wat makkelijker gemaakt kan worden, welke richting jij op wilt gaan. Deze stenen sessie kost €20,- en hiervan krijg je een foto en een mp3 bestand van de symboolstenen via een e-mail toegestuurd.  readings

Sluit ook een tarot readings abonnement af

Vanaf de allereerste keer dat ik aan één van deze readings heb deelgenomen, weet ik waar ik sta in mijn leven. Het heeft wel even geduurd voordat ik de stap naar zo een sessie durfde te maken, waarom weet ik niet, misschien het onbekende? Uiteindelijk heb ik toch een afspraak gemaakt en hier ben ik bijzonder blij mee. Want nu durf ik zelf stappen te ondernemen, welke ik daarvoor nooit durfde te doen. Het voelt zo goed aan dat ik een abonnement heb afgesloten voor een tarot legging. Hier hoef ik zelf niet voor aanwezig te zijn, maar wordt voor mij opgenomen.