Interesse om te gaan mediteren in Amsterdam?

mediteren Amsterdam

Wil jij gaan mediteren in Amsterdam, maar weet je niet precies waar je dat kan doen, lees dan deze blog. Voor mijzelf was ik ook op zoek naar een manier om mijzelf beter te kunnen ontspannen. Vaak ging ik een eind met de hond lopen, om mijn hoofd leeg te maken, maar zodra ik de voordeur thuis weer binnen liep, zat deze alweer vol. Hier moest toch een ander manier voor zijn? Meteen op het internet gaan zoeken, naar een mogelijkheid en daar kwam ik al snel op de website van  Transcendente Meditatie terecht. mediteren  in Amsterdam

Een zeer goed rust momentje dankzij het mediteren in Amsterdam

Nadat ik een training van 10 dagen had gevolgd, wist ik mijzelf zeer goed te ontspannen. Door twee keer per dag een rust moment van 20 minuten in te lassen. Tijdens deze sessie is het de bedoeling om helemaal tot jezelf te keren. Hoe je dat precies moet doen, leer je tijdens de cursus mediteren in Amsterdam.

Voor mij heeft deze manier van ontspanning heel veel stress weggenomen en daar ben ik bijzonder blij mee. Voorheen ging ik deze stress omzetten in eetbuien en dat was ook wel aan mijn omvang te zien. Tegenwoordig laat ik het eten liggen en neem even een momentje van rust.