Personal trainer Den Bosch

Trainen

Persoonlijke aanpak

Toen in 2017 mijn papa gestorven was heb ik mijzelf volledig laten gaan. Sommige mensen eten minder door verdriet, maar ik behoor jammer genoeg tot de groep van personen die juist troost in eten gaan zoeken. Daardoor ben ik op een jaar tijd maar liefst 20 kilo bijgekomen. Vorig jaar besloot ik dat het genoeg was geweest en wou ik echt mijn probleem aanpakken. Ik wou dat mijn gezondheid terug beter zou worden en dat ik terug in al mijn kledij zou passen van toen ik 20 kilo minder woog. Ik ben iemand die snel opgeeft als het op sporten aankomt en dat liet mij toch wel eventjes twijfelen. Naar de fitness gaan zou wel eventjes helpen, maar ik wist dat ik dat niet lang zou volhouden. Om die reden ging ik opzoek naar een personal trainer in Den Bosch. Ik vond exact wat ik zocht bij trainstation073.nl. Eerst mocht ik meedoen aan een gratis proefles en na deze proefles wist ik gewoon dat dit was wat ik verder wou doen. De training was intensief maar haalbaar en ik hiel enorm van de persoonlijke aanpak. Ik voelde mij alsof mijn coach echt om mij gaf en er alles aan deed om mij te helpen met het behalen van mijn streefgewicht. Op de momenten dat ik het bijna wou opgeven, was mijn personal trainer er voor mij om mij te motiveren. Dankzij hem heb ik mijn streefgewicht behaald en daar zal ik voor altijd dankbaar voor zijn!

Personal trainer

Flexibele trainingsuren

Een andere groot voordeel van deze sportschool is dat ik zelf mijn trainingsuren kon kiezen. Dat is handig want ik heb nogal een druk leven als fulltime moeder van 2 kinderen. Dankzij dit flexibel trainingsschema kon ik altijd trainen wanneer dat het beste voor mij uitkwam, ideaal om te combineren met een druk leven en dus een echte aanrader voor mama’s, papa’s en gewoon mensen die niet veel vrije tijd hebben!