Sauna thuis, wie wil dit nu niet?

Sauna thuis, dit is natuurlijk waar veel mensen van dromen. Echter is het helemaal niet zo moeilijk om deze droom tot werkelijkheid te laten komen. Hiervoor nodig ik je uit om eens op de website van Bodyfit te kijken. Hier kom je er namelijk achter dat het aanschaffen van een sauna helemaal niet zo duur is. Omdat ik weet dat mijn man dit al jaren lang graag wil, wil ik hem hier eigenlijk mee gaan verrassen. Natuurlijk ben ik hiervoor al aan het sparen zonder dat hij dit in de gaten heeft, maar toen ik de offerte binnen had van Bodyfit kon ik een afspraak gaan maken omdat ik al lang bij het budget was. 

 

Sauna thuis

Sauna thuis als verrassing

Een sauna thuis hebben die je aan iemand als verrassing wilt geven. Dit is toch wel echt het mooiste cadeau die ik in mijn leven aan iemand heb gegeven. Enfin, Ik heb mijn schoonmoeder ingeschakeld die mijn man even moest afleiden na zijn werk. Met een smoes heeft zij het voor elkaar gekregen om hem een klusje te laten doen bij haar thuis voordat hij naar ons huis kwam. Vanaf ’s middags is er hard gewerkt om de sauna te monteren. Dit is zeer secuur uitgevoerd en het resultaat is verbluffend. Toen mijn man thuis kwam heb ik hem ontzettend weten te verrassen.