Super mooi, eyeliner permanent

Voor mijn verjaardag heb ik een waardebon gekregen voor een behandeling bij schoonheidssalon Time 4 PMU. Omdat ik nog nooit bij een schoonheidssalon ben geweest was mijn zusje zo vriendelijk om mee te gaan. Natuurlijk heb ik eerst online een afspraak gemaakt, wel zo makkelijk. Zo weet ik zeker dat er plaats is voor mij en ik niet onnodig hoef te wachten. Ook mijn zusje wilt een behandeling ondergaan, zij een wenkbrauw permanent en ik een eyeliner permanent. Lijkt mij ideaal om niet meer uren voor de spiegel te hoeven staan om mijn make-up bij te werken. 

Wij zien er stralend uit

Best wel zenuwachtig zijn mijn zusje en ik naar de schoonheidssalon gegaan. Vooral zenuwachtig omdat wij niet weten of de behandeling pijn doet en het wel het gewenste resultaat geeft. Al snel nadat wij op de stoel gingen zitten voelden wij ons op onze gemak. De medewerkster vertelde precies wat zij tijdens de eyeliner permanent ging doen en dat de pijn minimaal was. Niet voor niets is het gezegde toch wie mooi wilt zijn moet pijn lijden??

Gelukkig viel alles reuze mee, de pijn was minimaal, maar het resultaat was top! Mijn zusje en ik zijn zeer tevreden naar huis gegaan met onze nieuwe make-up.