Waar mijn rijbewijs be behalen?

Ik wil maar al te graag mijn rijbewijs be behalen. Alleen weet ik niet zo goed waar ik dit het beste kan gaan behalen. Diverse rijscholen had ik al wel bekeken. Helaas hanteren zij enorme hoge kosten waardoor het voor mij niet haalbaar is om te starten. Mijn werkgever wist natuurlijk nog niet dat ik dit wilde behalen. Tijdens mijn functioneringsgesprek kwam dit ter sprake dat ik het graag wil behalen om meer werkzaamheden uit te kunnen voeren. Hij reageerde hier zo enthousiast op dat ik vrij was om een rijschool te kiezen. De kosten werd door hem voldaan!

Snel gaan zoeken

Hierdoor was ik nog enthousiaster geworden en ben direct gaan zoeken op het internet. Zodoende ben ik terecht gekomen bij Rijschool Osseforth welke ik al eerder had gezien. Hier waren de kosten een stuk lager vergeleken met wat ik elders had gezien. Om mijn werkgever een beetje te spekken heb ik bij deze rijschool een proefles aangevraagd. Deze is enorm goed verlopen en heb hierdoor ook de keuze gemaakt om definitief mezelf in te schrijven bij dit bedrijf. Nu nog mijn werkgever hiervan op de hoogte brengen!