Aquafinesse is een revolutionair product!

aqua_finesseAquafinesse? Nooit van gehoord? Dat kan kloppen, het is namelijk nog niet zo heel lang op de markt. Dit product is de oplossing voor het onderhoud van elke spa. Het water moet namelijk goed verzorgd worden zodat de onderdelen van de spa niet kapot gaan of dat de wanden van de spa te glad worden.

Levensduur

Dit product “Aquafinesse” is niet alleen goed om het water schoon te houden. Het zorgt er ook voor dat er geen kalk gevormd kan worden en de onderdelen van een spa minder snel kapot gaan. De onderdelen zoals de verwarming en pomp gaan dus door Aquafinesse langer mee.

Het water in spa’s kan ook een sterke chloor geur hebben. Door het gebruik van Aquafinesse heeft u gelukkig geen last meer van deze nare overheersende geur. Dit alles-in-één product zorgt ervoor dat u bijna geen omkijk meer heeft naar het schoonhouden van het water van de spa.

Eerste indruk

Ik was zelf eerst sceptisch want ik dacht het iets te makkelijk was maar ik heb het toch geprobeerd. Gelukkig heb ik deze keuze gemaakt want sinds dien heb ik bijna geen omkijk meer naar het onderhoud van mijn spa. Die nare chloor lucht irriteerde mij mateloos maar daar heb ik dus een hele goede oplossing voor gevonden!