Code 95 is verplicht

Sinds enkele maanden ben ik druk in de weer met mijn vrachtwagen. Ik had mijn rijbewijs behaald en was goed genoeg om achter het stuur te kruipen. Nu dat ik erachter ben gekomen dat je verplicht bent om in het bezit te zijn van een code 95 ben ik op onderzoek uitgegaan. Samen met mijn werkgever hebben we gekeken wat de mogelijkheden waren om dit te realiseren. Bij Verkeersschool Wesseldijk kwamen we uiteindelijk terecht nadat vrienden van mij ook daar zijn code behaald hebben! Het behalen van deze code is volgens hen erg gemakkelijk en zeer zeker aan te raden om dit bij hun te doen. Ik durfde het nu zeer zeker aan om te halen en ben op onderzoek uitgegaan. Tijdens mijn telefonisch gesprek met dit bedrijf is mij duidelijk geworden dat je minimaal 35 uur theorie moet volgen wil je überhaupt deze code op je naam kunnen schrijven.logo1

Zo ben ik afgelopen week begonnen met het behalen van deze code. Eerlijk gezegd valt het allemaal wel erg mee en kan ik niet wachten tot het zover is dat ook ik deze code op mijn naam mag schrijven. Deze code behalen is dan ook verplicht voor iedere chauffeur!