Durea is een top merk!

Steundurea

Sinds een jaar of 5 heb ik snel last van schoenen die niet genoeg steun geven, maar Durea is het enige merk waarbij ik dit niet heb. Doordat deze precies passen bij de vorm van mijn voet kan ik er de hele dag zonder pijn op doorbrengen. Daarom draag ik deze dan ook bijna iedere dag. Niet alleen in mijn vrije tijd, maar ook op mijn werk kan ik deze prima aan. Zij hebben namelijk zowel voor de winter als voor de zomer verschillende modellen. Met het weer dat het nu is draag ik wel graag open schoenen, want deze zijn lekker luchtig.

Makkelijk

Het kopen van Durea doe ik altijd via Van Bommel. Dit is een webshop waarop een groot assortiment staat, ook voor mannen en kinderen. Voor het hele gezin zou je hier dus eigenlijk terecht kunnen. Persoonlijk vind ik het erg fijn dat de levering vaak al na 1 dag is. Ik ben nogal ongeduldig, dus vind het niet fijn als ik lang moet wachten. Betalen en retourneren gaat hier ook erg makkelijk. Kortom, het is gewoon erg prettig hier aankopen te doen. Mocht jij ook naar iets op zoek zijn, neem hier dan zeker een kijkje!