Een logo op een badlaken laten borduren

badlaken borduren

Vandongenmetdekroon.nl dit het juiste adres voor badlaken borduren. Daarom heb ik ook besloten om deze aanrader te delen met de lezers van dit blog. Tegenwoordig bestel ik veel op het internet. Echter is het wel de kunst om de juiste adressen tussen de vele aanbieders te kunnen vinden. Daarom zijn blogs ook zo handig om hier tips vandaan te halen en daar werk ik zelf ook graag aan mee.

badlaken borduren

Verwacht een uitstekende kwaliteit

De reden dat ik een badlaken wilde laten borduren is omdat ik ons logo op alle handdoeken wilde zien. Wij hebben een schoonheidssalon welke flink aan het uitbreiden is. Daarom wil ik in alles ook die perfectie terug laten komen zoals onze huisstijl op de handdoeken die wij natuurlijk dagelijks gebruiken. 

Maar wat ik eigenlijk met mijn reactie wil zeggen is dat de kwaliteit echt uitstekend is. Dit zie je pas echt zodra jij jouw geslaagde opdracht in huis hebt. Zelfs na een flink aantal wasbeurten zitten de stiksels er werkelijk nog perfect op. Wat ook belangrijk is om te weten is dat ook de juiste kleuren worden gebruikt. Voor ons is het leuk om de klanten te laten zien dat wij onze huisstijl nu in steeds meer dingen kunnen laten terugkomen.