Een NEN 3140 certificaat volgen

Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat het volgen van een opleiding of cursus erg belangrijk is. Niet iedereen beschikt over een gave waar die alles mee kan onthouden of begrijpen. Nu moet ik zeggen dat ik maar al te graag een NEN 3140 certificaat wil behalen! Momenteel werkzaam in de elektro en daar is het verplicht om in het bezit te zijn van een NEN 3140 opleiding. Deze wilde ik dan maar al te graag volgen en ben naar mijn werkgever gestapt. Het verhaal uitgelegd en als antwoord te horen gekregen dat ik op zoek mocht gaan naar een geschikt bedrijf die dit geeft. Terecht gekomen op de website van PTC opleidingen waar het wel degelijk mogelijk is om een certificaat te behalen met de benoemde norm. PTC opleidingen

Het volgen van deze opleiding heeft bij meerdere collega’s interesse gewekt, had alleen niet verwacht dat ik niet de enige was die in het bezit is van een certificaat. Je raadt het waarschijnlijk al wel..

Onze werkgever heeft ervoor gekozen om het factuur te voldoen en wij mogen met een grote groep deze opleiding volgen bij PTC opleidingen! Ik kan echt niet wachten tot het zover is dat ik mag deelnemen en de NEN 3140 norm onder de knie kan krijgen!