Een unieke locatie verholen diep in Vught

Wanneer ik denk aan een unieke locatie schiet mij het conferentiehotel Landgoed Huize Bergen direct te binnen. Het ligt diep in de natuur maar is tegelijkertijd toch makkelijk bereikbaar met de auto. Bovendien heeft dit hotel niet alleen een vorstelijke uitstraling, maar het is daarnaast ook zichtbaar rijk aan cultuur en historie. Deze bijzondere combinatie zorgt er voor dat het hotel een klassieke romantische sfeer heeft. Zo zijn de bijgebouwen met de hotelkamers een aantal honderd meters van het monumentale hoofdgebouw verwijderd. Maar juist vanwege de unieke locatie en de traditionele romantische sfeer heb ik de wandeling naar het hoofdgebouw niet anders dan ontspannend en plezierig ervaren.

De rijke omgevingunieke-locatie-690x352

En ook aan de omgeving ontbreekt niks. Ik kon de stad immers makkelijk bereiken en uiteindelijk zelfs door middel van een fluisterboot ontdekken. Deze tocht was een haast sprookjesachtige maar leerrijke rondvaart door de grachten van ‘s-Hertogenbosch.
En wanneer men, zoals ik, zich uiteindelijk liever terugtrekt in de natuur zijn er ook talloze opties. Zo heb ik heerlijk kunnen wandelen op Vughtse Heide en heb ik nadien het Nationaal Park De Loonse kunnen zien. Deze dag heb ik tenslotte af kunnen sluiten met een heerlijk diner terug in het hotel.