Een wijze paragnost

Onlangs ben ik met een hele lieve en wijze paragnost in aanraking gekomen. Ik had wat vragen over slechte entiteiten, ik kan soms erg veel last hebben van vervelende gebeurtenissen om mij heen. Daar wil ik vanaf, daarnaast wilde ik weten wat dit precies was. Na een sessie met de paragnost was het voor mij al meteen duidelijk hoe de vork in de steel zat. Dit was zo helder en ik ben nog steeds dankbaar voor alle lessen die ik bij haar heb geleerd.

Veel krachtiger en wijzer

Ik merk dat ik er zelf veel krachtiger van ben geworden. Ik heb naderhand nog drie andere sessies gehad en ze hebben mij altijd geleerd dat ik controle heb over mijn eigen energie en dat slechte energie niet hoeft te bestaan. Ik heb ook veel zelfonderzoek gedaan waardoor heel veel problemen al best snel waren opgelost. Het was fantastisch en ik raad het iedereen aan. Ik heb haar gevonden op your spiritual network, je kan daar gerust eerst even een kijkje nemen om te kijken of het je bevalt. Ik denk dat het vooral goed moet voelen, en dat je dan de keus kan maken of je een sessie wil of niet. Mijn leven is echt een betere kant op gegaan.