Eindelijk ons tuin laten aanleggen

Wij willen graag onze tuin laten aanleggen. Echter balen wij als een stekker dat wij tot op heden nog geen hovenier bij ons in de regio hebben gevonden. Al wel eens wat verder weg gekeken op het internet naar een hovenier. Helaas zijn de kosten dan een stuk hoger waar wij juist niet op zitten te wachten.

Tuin

Onze tuin aanleggen lijkt een eenvoudige klus, al moet ik zeggen dat ik hier zeker niet op zit te wachten. Hierdoor hebben wij toen die tijd besloten om er een extern bedrijf voor in te schakelen. Door het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van annelaansmatuinen.nl. Praktisch bij ons om de hoek waardoor ik twijfelde of dat ik dit bedrijf al niet kende. Gelukkig kende ik dit bedrijf nog niet waardoor ik ervoor heb gekozen om hier een afspraak te maken. Doordat zij bij ons de tuin komen inspecteren kunnen zij duidelijk en eenvoudig een offerte opmaken.

Leuke prijzen!

Tijdens het bekijken van de offerte welke zij hebben opgemaakt viel het ons direct op dat de kosten aan de lage kant is. Wij hebben er dan ook voor gekozen om annelaansmatuinen.nl in te schakelen zodat zij onze tuin mogen renoveren.