Erkende opleiding kindercoach volgen

Ik zocht naar een erkende opleiding kindercoach omdat ik opeens wist dat daar mijn passie lag. Ik heb altijd al een zwak gehad voor kinderen, ze staan zo mooi in de wereld, ze verwonderen zich nog, iets wat wij al gauw verleren naarmate we ouder worden. Je kan veel van de open blik van een kind leren. Daarnaast is het erg belangrijk dat een kind gezien wordt, het gaat vaak mis wanneer dit niet gebeurd. Tegenwoordig zijn de klassen overvol en beginnen de gedragsproblemen toe te nemen. Door dit zelf gezien te hebben en te hebben meegemaakt, raakte ik geïnspireerd om een erkende opleiding kindercoach te volgen. Dit werkt tot nu toe ontzettend goed, ik leer er veel van en ik raak steeds zekerder van mijzelf. Door goed te kijken en aan te voelen wat de behoeftes van het kind zijn, kan je zo rustig onderzoeken, samen met het kind, wat de oplossingen zijn. Ik doe het coaching traject via KIK, een organisatie die ik een ieder aanraadt. Het motto van kik is o.a.: ken jezelf en blijf jezelf. Denken vanuit mogelijkheden en het zien van kwaliteiten.

KiKlogoB