Hebben jullie dit kort leren jasje heren al gezien?

leren jas

Een tijdje geleden heb ik jullie verteld over een leuk kort leren jasje heren, maar toen had ik nog geen foto die ik aan jullie kon laten zien. Daarom vraag ik mij af of jullie hem al gezien hebben! Hieronder staat het kort leren jasje voor heren, mijn man is er echt helemaal gek op. Gelukkig had ik in 1 keer de goede maat voor hem besteld. Daardoor zit de jas erg lekker en kan hij er nog goed in bewegen. Hij strekt hem zelfs regelmatig aan wanneer hij korte stukjes met de motor gaat rijden. Dat scheelt weer in het aantrekken van zijn pak.

 

leren jas Veel meer mogelijkheden

Natuurlijk zijn er bij de winkel waar ik de jas voor mijn man gekocht heb nog veel meer opties. Zo kun je verschillende kleuren kiezen voor mannen. Zoals zwart, bruin en cognac. Maar ook hebben zij mooie items voor vrouwen, waar de keuze nog groter is! Denk bijvoorbeeld aan rood leer voor een jas of zelfs blauw! Ook heb je de keuze tussen echt of nep en dat is ook erg netjes van ze. Niet iedereen wilt echt of kan echt betalen. Hoewel de prijzen bijzonder goed zijn daar!