Heel erg tevreden over de startersfunctie via Stagemax.nl

logo3Na het einde van je studie komt de volgende periode in zicht. Een plek vinden op de arbeidsmarkt! Ik zelf zag hier toch wel tegenop: waar moet ik beginnen, hoe vind ik de juiste werkplek, waar moet ik wel en niet op letten. Na een tijd lang te hebben gezocht op startersfunctie kwam ik uiteindelijk Stagemax.nl tegen. Een enorm fijne en betrokken organisatie.

Ten eerste word je gratis lid van de website. Daarna bekijk je welke vacatures je denkt bij je passen. Nadat je op sommige vacatures hebt gereageerd, bekijkt Stagemax samen met jou in een persoonlijk gesprek welke baan het beste bij je zou passen. Soms hebben zij er immers beter kijk op dan ik! Vooral omdat zij meer ervaren hierin zijn. Tenslotte zijn ze echt een coach voor je; ze geven goede tips voor de sollicitatie. Wat je het beste wel en niet kunt zeggen, wat je goede punten zijn, enzovoorts. Ik ben enorm tevreden over het bedrijf. Ze geven echt het idee betrokken te zijn bij het vinden naar een baan. In die stressvolle tijd is het fijn dat zij je een steuntje in de rug kunnen geven! Ik zou de volgende keer meteen weer van hun diensten gebruik maken.