Ik slik multivitamine vitals voor de zekerheid

Ik heb een heftige operatie achter de rug met een antibiotica kuur dus ik ben nog goed aan het herstellen. Het is belangrijk om goed en gezond te eten en ik slik nu voor de zekerheid multivitamine vitals bij. Dit zijn verschillende vitaminen en dit kan natuurlijk nooit kwaad. Wat zo fijn aan de multivitamine vitals is, is dat het meteen werkt. Je voelt je zichtbaarder fitter ofzo, ik weet niet precies waar dat aan ligt, maar het is een fijn gevoel. Een aantal jaar geleden besefte ik mij opeens hoe gezondheid gerelateerd is aan voeding. Natuurlijk begreep ik dit wel, maar ik voelde nooit echt de behoefte om daar wat aan te doen. Dit veranderde dus opeens, en daar ben ik erg blij om. Vooral na een operatie is het echt belangrijk goed voor jezelf te zorgen, ik ben mij daar heel erg bewust van. Ik heb veel pijn gehad en omdat dit zo heftig is, wil je het liefst er niet aan denken, maar dan wordt het bij mij juist erger. Je moet er echt bewust bij blijven, naar de pijn toe gaan en dit proberen los te laten. Dit werkt echt.

shop3773100.logo.0.logo_cv