Klasse met reclamefilms

Vanaf het moment dat wij meer reclame wilde hebben ben ik al gaan zoeken naar diverse manieren om dit te realiseren. Nu dat ik op het internet ben gaan zoeken naar diverse manieren kwam ik terecht op de website van breakingviews.nl. Bij hun is het namelijk mogelijk om reclamefilms te realiseren zodat je dit  via het online kanaal kan verspreiden. Dit leek mij erg interessant waardoor ik er alsnog voor heb gekozen om contact met hun op te nemen en te kijken wat de mogelijkheden zijn.

images

Al vrij snel werd het duidelijk dat de kosten om deze films te laten maken aantrekkelijk genoeg is. Natuurlijk moest ik er dan wel goed over nadenken hoe en wat ik precies op film wilde hebben. Hierdoor heb ik een vergadering ingelast met het personeel om dit bespreekbaar te maken. Tijdens deze vergadering kon ik alles goed en wel duidelijk maken en vanaf het begin van het verhaal tot aan het einde van het verhaal werd er goed meegedacht. Uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat een collega graag het woord wilde doen om het bedrijf te promoten. Ik ben in ieder geval benieuwd hoe dat het gaat verlopen!