Lokale vindbaarheid werkte erg goed voor mijn winkel

lokale seo Online marketing voor mijn winkel

Als je net als ik bent, dan denk je vast dat online marketing alleen maar zinvol is voor online bedrijven, zoals websites. Nou moet ik zeggen, deels is dat ook waar. Maar lokale vindbaarheid bijvoorbeeld, is absoluut heel effectief voor mijn winkel. Het is een fysieke winkel en dus geen webshop. Natuurlijk heb ik wel een website, maar dat is enkel en alleen voor informatie over mijn winkel. Toen ik lokale vindbaarheid in ging zetten is mij uitgelegd hoe dat effect heeft voor mijn winkel. Door online in te zetten op het scoren binnen zoekwoorden als ‘kledingwinkel Arnhem’, word je sneller gevonden. Zo komt al snel de informatie over de locatie naar voren, of wordt er door verwezen naar jouw eventuele website. Zo werkt lokale vindbaarheid dus voor fysieke winkels en voor webwinkels.

Regiopromotor

Met hulp van Regiopromotor, werd er voor mijn winkel lokale vindbaarheid ingezet. Dat is een vorm van SEO dat ervoor zorgt dat jij snel gevonden wordt in Google. En wie gebruikt er nou geen Google? Ik heb gemerkt dat de lokale vindbaarheid van Regiopromotor erg effectief was voor mijn winkel; ik kreeg meer bezoekers en ik zag ook dat er meer traffic op de website was.