Met z’n allen in een vakantiewoning florida

Mijn droom kwam uit! Afgelopen maand ben ik in Florida geweest, iets wat ik dus altijd al wilde. Samen met mijn tante en mijn ouders gingen we. We hadden van te voren een prima vakantiewoning Florida gevonden. Toen we daar aankwamen was de woning groter dan ik dacht, wat dus positief was. Ik had een eigen kamer, zodat ik mij ook nu en dan kon terugtrekken. Mijn familie is best heftig, ze maken vaak ruzie, gewoon omdat ze denk ik allemaal een temperament hebben. Zelf ben ik erg rustig, dus al die ruzie kan ik soms maar moeilijk aan. Maar gelukkig kon ik dus soms lekker op mijn eigen kamer zitten en een boekje lezen. Ik wil zeker nog een keer terug naar Florida. Ik zit er zelfs over na te denken om daar colleges te gaan volgen. Ik probeer nu een beetje uit te zoeken of dit mogelijk is. Ik heb al gekeken naar beurzen en ik denk dat ik na mijn opleiding daar wel een master kan volgen, mits ik natuurlijk een beurs aangewezen krijg. Maar ik denk dat dit wel goed komt, ik sta een 8,5 gemiddeld en dat is meestal een goed teken. Ik vond de sfeer daar echt fantastisch, alsof ik thuis kwam, een heel gek gevoel, maar ik weet zeker dat ik daar nog vaker ga zijn. Mijn nieuwe droom dus! Altijd blijven dromen, zegt mijn oma altijd en daar geloof ik ook ten zeerste in.

tour