Mooie nagels door bio sculpture gel

Omdat mijn eigen nagels niet zo mooi zijn heb ik besloten om kunstnagels te laten zetten door middel van bio sculpture gel. Hiervoor heb ik een afspraak gemaakt bij Xandéraa Nailcare. Op professionele wijze wordt de gel op mijn nagels aangebracht. Deze gel is op natuurlijke wijze samengesteld en wat belangrijk is dierproefvrij. Een ander voordeel is dat deze gel 3-5 weken op je nagels blijft zitten, dus met de feestdagen zie ik er prachtig uit.  

Klaar voor de feestdagen

Bij Xandéraa Nailcare heb je niet alleen de mogelijkheid om je nagels te lakken, maar je kan ook je bestaande nagels laten verlengen voor een mooier resultaat. Tevens kan je een onderarm en handmassage krijgen met de verzorgende producten die in de salon worden gebruikt

Mijn zus is ook naar Xandéraa Nailcare geweest om mooie gel nagels te laten zetten. Omdat mijn zus erg nagel bijt is en vaak met afgekloven nagels rond loopt is het een grote uitdaging om haar met mooie nagels te zien. Toen zij thuis kwam was ik best wel jaloers op haar nagels. Niet alleen zagen deze er prachtig uit, maar ze had mooie steentje op haar nagels laten zetten, mooie glitterstenen voor de komende feestdagen.