Muurstickers zelf ontwerpen

Ik ben ondernemer en heb sinds kort Muurstickers aangeschaft voor mijn bedrijfspand. Ik heb de muurstickers zelf ontworpen op de website van Plakhetzelf en ben zeer tevreden met het resultaat. Met de online ontwerper kunt u vrij eenvoudig een sticker ontwerpen. Ik heb de stickers in een korte tijd ontworpen. Op de website kunt u instructievideo’s bekijken die u uitermate genoeg informatie geven om tot een optimaal resultaat te komen. Ik kon kiezen uit textielstickers, gesneden stickers en vinylstickers. Ik had gekozen voor de vinylstickers, omdat die het best bij mijn onderneming passen. Ik had met mooie figuren mijn bedrijfslogo afgebeeld op de vinylsticker.

Uitstekend

Ik was zeer tevreden met Plakhetzelf.nl. Dankzij hun had ik mijn bedrijfspand een schitterende uiterlijk gegeven. Er zijn veel voordelen bij het kopen van een sticker. Naast mijn prachtige sticker kreeg ik een gratis aanwrijf spatel waarmee ik eenvoudig de sticker op de muur kon plaatsen. De sticker is gemaakt van duurzame materialen en heeft een zeer lange levensduur. Dankzij kortingen heb ik niet veel hoeven te betalen. De levering was snel en ik kreeg geen onverwachte extra bezorgkosten. Het is een zeer goede website met een prima service. Voor meer informatie kunt u op de website terecht.