Onze dimlux maxi controller is kapot

Sinds dat wij gebruik maken van onze dimlux maxi controller merken wij enorm veel verschil. Prachtig kwaliteit planten wat wij hierdoor hebben gekregen is perfect. Ik zou ook niks anders meer willen nu dat ik weet hoe dat kwaliteit hoort te zijn. Echter merkte wij van de week dat onze controller nauwelijks meer werkt. Persoonlijk heb ik hier totaal geen verstand van waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar de oorzaak hiervan. Al vrij snel werd het duidelijk dat ik het beste een nieuwe kan aanschaffen aangezien de kosten om het te laten repareren duurder zijn als dat ik had verwacht.

Online verder gezocht

Doordat ik toch al online had gezocht naar informatie heb ik er direct voor gekozen om er een te bellen. Op de website van Grow expert is het mogelijk om dit tegen een aantrekkelijk tarief te bestellen. Tevens hanteren zij een snelle service waardoor je binnen de kortste keren jouw bestelling thuisbezorgd zult hebben. Overigens viel het mij al vrij snel op dat hier van alles te vinden is om door te gaan met kweken van je eigen groenten en fruit. Hier zal ik geheid vaker te vinden zijn.