Opzoek naar een vertaalbureau Duits

Omdat ik een zakelijke bespreking had met een potentiële klant uit Duitsland, was ik opzoek naar een vertaalbureau Duits. Nu kan ik wel een aardig woordje Duits, maar zakelijke termen worden toch altijd even lastig. Mijn secretaresse had wel eens goede verhalen gehoord over het bedrijf Big Ben Translations en besloot om een afspraak te maken met dit bedrijf zodat zij erbij konden zijn met de zakelijke bespreking. Omdat ik ook wat papieren had gekregen van de potentiële klant, wilde ik dat dit bedrijf dat ook even na keek voor mij, voordat ik in onderhandeling ging. Dit was geen probleem en kon de papieren door mailen. Al vrij snel kreeg ik de vertaling terug en kon ik wat punten van het contract aanpassen. 

vertalen

Een nieuwe klant erbij

Het gesprek met de klant verliep prima. Dankzij het vertaalbureau Duits, oftewel Big Ben Translations, heb ik, met mijn bedrijf, een nieuwe klant binnen. Ook de klant zelf was erg te spreken over de vertaler. Nu ben ik meer klanten aan het werven in het buitenland en heb besloten om deze onderneming zeker weer te vragen als vertaler. Ook voor de nodige papier werk vertalen zij voor mij. Ik raad het dan ook ieder ander aan om te kijken op de website van dit bedrijf.