PGS15 opslag van belang

Het moment dat er met gevaarlijke stoffen wordt gewerkt wordt er ook aan de PGS15 opslag gedacht. Het in veiligheid stellen van de gevaarlijke stoffen verschilt per stof natuurlijk. Al weet ik in ieder geval maar al te goed dat er veilig gewerkt moet worden met stoffen.Naamloos

Door het veilig op te slaan van gevaarlijke stoffen in de daarvoor bestemde kasten is het een stuk veiliger om te werk te gaan. Sinds dat ik in een laboratorium werk weet ik maar al te goed dat gevaarlijke stoffen goed moeten worden opgeslagen.

Het te werk gaan met deze stoffen vergt op zich al genoeg kennis op dit gebied. Toch moet ik wel zeggen dat ik dankzij Denios erg op me gemak voel. Hun weten immers maar al te goed wat gevaarlijke stoffen zijn. Goede opslag vergt immers ruimte maar daar hoef je dankzij Denios geen zorgen meer om te maken. Hun gaan goed te werk om alles tot zijn recht te brengen!

Kortom, wil jij graag veilig te werk gaan met de opslag van Denios? Bekijk dan eens hun website of neem direct contact met hun op.