Een ri en e is van belang voor mijn bedrijf

Zonder enige regels kunnen verschillende ongelukken plaatsvinden met het risico van dien. Ik vind het welzijn van mijn werknemers van groot belang en daarom heb ik en een ri en e keuring laten uitvoeren bij mijn bedrijf. Deze ri en e keuring wordt gedaan door een professional en die gaat kijken of de regels in Arbowet wel worden nageleefd. Ik heb deze keuring laten doen omdat er soms ongelukken op de loer kunnen liggen die we zelf niet zouden kunnen merken, ik niet maar mijn werknemers ook niet.

basis-bannerDoor deze keuring weten mijn werknemers beter de regels en daar houden ze zich ook wel zeker aan. Het is het allerbelangrijkste voor mij dat zij weten wat er moet gebeuren en dat ze een ander ook niet in gevaar brengen. Een professional kwam de keuring doen en hij zag verschillende dingen die mij en mijn werknemers niet eens waren opgevallen. Bij sommige kleine dingetjes dacht je wel dat er misschien niet veel schade van kunnen ontstaan maar dat is wel degelijk zo. Na de keuring heb ik een Plan van Aanpak opgesteld omdat dat een verplicht onderdeel is van de keuring, na dat onderdeel wordt er nu secuur gewerkt in mijn bedrijf.