Shiatsu massage Den Haag

Shiatsu massage Den Haag boeken doe je bij James massagetherapie! Hier weet je in ieder geval zeker dat je echt kan ontspannen. Door te kiezen uit drie behandelingen qua tijdsduur weet jij in ieder geval dat jouw lichaam de nodige massage krijgt welke het hoort te krijgen. Vanaf het moment dat ik bij hun een afspraak heb gemaakt aangezien ook ik graag wil ontspannen.  Omdat ik fulltime aan het werk ben is het ontspannen niet echt aan de orde bij mij, iets wat ik wel zou moeten doen!jameslogo

Zo ben ik afgelopen week bij James massagetherapie geweest om een heerlijke behandeling te mogen ondergaan. Ik heb er wel voor gekozen om een uur gemasseerd te worden, dit omdat ik persoonlijk een half uur te kort vindt. Als ik meer als een uur op de tafel had gelegen was ik zeer zeker in slaap gevallen! Wat was dit geweldig zeg, heb er echt van genoten.

Het is trouwens mogelijk om ook andere massage daar te boeken. Zelfs een massage terwijl je in verwachting bent is te boeken bij hun, hiervoor is de prijs alsnog aan de lage kant!