Super handig: aanhangerrijbewijs in 1 dag

Ik heb een tip! Mijn oom wilde een aanhangerrijbewijs in 1 dag halen, en dit was in het begin een beetje gedoe. Totdat hij naar Osseforth rijopleidingen belde waar hij super snel terecht kon. Ik had nog nooit gehoord dat het mogelijk was om een aanhangerrijbewijs in 1 dag halen mogelijk was, maar blijkbaar wel en dat is natuurlijk onwijs fijn wanneer je dit snel nodig hebt.

logo osseforth

Verhuizen

Mijn oom ging verhuizen en hij vond het onnodig om een verhuisbedrijf in te huren dat met zijn spullen heen en weer ging dus koos hij ervoor om een aanhangerrijbewijs te gaan halen. Hij was van mening dat dit niet alleen voor een verhuizing handig is maar dat je dit natuurlijk voor veel meer situaties kan gebruiken dan alleen dat. Ik vind dit erg slim en aangezien het toch maar 1 dag tijd kost dacht ik ook, waarom niet? We zijn dit toen samen gaan doen en in een weekend waren we allebei een rijbewijs  rijker, wat natuurlijk onwijs fijn is! Ik vind het zeker een aanrader om dit rijbewijs zo snel te halen, aangezien dit erg slim is en handig in erg veel situaties. Ik kan het zeker aanraden aan iedereen die wel eens gebruik wil maken van een aanhanger.