Taartjes van bakkerij Tetteroo

Vorig weekend was mijn oma jarig. Dit hebben we groots gevierd. Natuurlijk waren de taartjes van bakkerij Tetteroo ook weer aanwezig! Mijn oma is dol op bakkerij Tetteroo dus we hadden aan ze gevraagd of ze speciaal voor haar een paar lekkere gebakjes konden maken. En zo geschiedde! Mijn oma was echt zo blij als een kind op het feestje. Ik was ontroerd. Ze vond het zo leuk dat we allemaal bij elkaar waren. Ze heeft best veel meegemaakt in haar leven en ze kan hier altijd goed over vertellen. Ik vind het bijzonder om te zien hoe krachtig ze is. Ze is denk ik een van de krachtigste vrouwen die ik ken in mijn leven. Zeer inspirerend. Ook mijn moeder heeft een hele goede band met haar. We zijn best wel hecht, altijd al geweest. Ik heb nu vier jaar een vriend. Hij is wat minder hecht met zijn familie en ik kan mij dat soms nauwelijks voorstellen. Ik vind het wel jammer, want ik had graag ook zijn familie leren kennen, maar het is nou eenmaal zo. Natuurlijk hoop ik wel dat het ooit nog gaat veranderen, maar dat is niet aan mij natuurlijk!

tetteroo