Tevreden over internet marketing bureau eindhoven

Drie weken geleden had ik een gesprek met het internet marketing bureau Eindhoven, ik heb een nieuwe website en ik vond dat ik wel wat meer kennis op kon doen in het promoten hiervan. Het marketingbedrijf wist mij het fijne uit te leggen betreft internet marketing. Naast advertenties, je doelgroep leren kennen etc, is het ook belangrijk om gezien te worden door middel van zoekresultaten. Dit wist ik niet, ik wist wel dat je gesponsorde advertenties op een zoekmachine kon zetten, maar ik wist niet dat dit ook ‘organisch’ kon. Dit doe je bijvoorbeeld door middel van SEO teksten en je website zo inrichten dat het makkelijker gevonden wordt. Ze zijn nu bezig met een gerichte campagne naar de doelgroep toe. Ik ben erg benieuwd, het is een goede methode en de tarieven zijn vriendelijk. Het is op basis van no cure no pay, wat natuurlijk altijd aantrekkelijk is. Ik hoop dat mijn website binnen een jaar gegroeid is tot de optimale bezetting zodat ik weer kan uitbreiden. Mijn vijf jaren plan is om drie webwinkels te hebben. Ik hoop dat dit gaat lukken maar het ziet er naar uit dat er veel potentie in zit.

websitepromotor-logo