Top geregeld bij Euro Manchetten

Euro Manchetten

Euro Manchetten

Voor mijn bedrijf bestel ik al mijn manchetten bij Euro Manchetten. Al jarenlang ben ik voor mezelf actief in de bouwwereld waarbij ik mensen inhuur om klussen te doen. Deze klussen moeten soepel verlopen en manchetten zijn hierbij erg belangrijk dat deze van goede kwaliteit zijn maar ook gewoon goed passen. Dit kan namelijk enorme vertraging op een werk opleveren als dit niet goed voor elkaar is. Bij Euro Manchetten is de keuze enorm. Naast standaardoplossingen bieden ze ook maatwerk oplossingen. Dat is voor mij echt perfect. Mijn klussen zijn allemaal anders en hiervoor is maatwerk gewoon nodig. Ik heb niets aan gesprongen leidingen, daar krijg ik zoveel gezeur van, zowel van mensen die ik inhuur en de opdrachtgever natuurlijk. Vaak bel ik op en leg de klus uit. Ook mail ik dan vaak de afmetingen door om op zeker te spelen. Dat werkt perfect. Ik kan erop vertrouwen dat het goed gaat en dat dit onderdeel nooit voor problemen zorgt.

Samenwerking

Het fijnste vind ik eigenlijk de samenwerking. Ik heb bij Euro Manchetten nu een man waar ik veel contact mee heb. Als het gaat om de maatwerk manchetten vraag ik altijd naar hem. Hij kent mijn bedrijf nu best goed en ik vertrouw op zijn kunde. Dat gaat goed. Laatst had ik alles per mail gedaan. Dat ging perfect. Dik tevreden met hem en dit bedrijf.