Vijververlichting zelf plaatsen

vijververlichtingDe vijver van mijn ouders is ontzettend mooi in de avond. In de vijver is namelijk vijververlichting geplaatst, waardoor je in de avond de fonteinen heel erg mooi kan zien. Een van de belangrijkste lampen was kapot gegaan en mijn ouders wilde deze laten maken. Toen ik dit hoorde had ik verteld dat ik het zelf wel kon doen en daarom ben ik op zoek gegaan naar een vervangende lamp.

Online besteld

Door te zoeken naar “vijververlichting” kwam ik terecht op de website van Tuinberegening.nl. Op deze website vond ik de vijververlichting die ik moest hebben. Gelukkig was er maar een lamp kapot en daarom heb ik deze direct besteld.

De bestelling kwam binnen een aantal werkdagen bij mijn ouders thuis aan. Een dag later ben ik begonnen met het spotje, omdat de bestelling pas in de avond binnen was gekomen. Het vervangen van de lamp ging redelijk makkelijk en deze deed het daarna perfect!

In de avond zag alles er weer net zo mooi uit als voorheen en daar waren mijn ouders heel erg blij mee. Eigenlijk wilden zij een monteur langs laten komen, maar gelukkig hebben zij dat niet gedaan. Het is nu namelijk perfect opgelost.