Voor mijn innerlijke rust doe ik aan meditatie oefening

Moet zeggen sinds ik aan meditatie oefening doe, heb ik veel meer rust in mijn lichaam gekregen. Nooit verwacht dat dit zoveel impact op je lichaam kan hebben. Het is eigenlijk door een vriendin dat ik hiermee in aanraking ben gekomen, normaal ben ik hier geen voorstander voor, maar nu weet ik wel beter. Ik had zo een druk bestaan dat ik af en toe niet meer wist of ik van voor of achter nog wel leefde. Zelfs mensen in mijn omgeving maakten zich zorgen of het wel goed meet me ging. Bij het minst of geringste kon ik al uit mijn vel springen, terwijl dat met een normaal gesprek makkelijk opgelost had kunnen worden. Maar nu ik me bezig heb gehouden met die meditatie lijkt het wel dat ik de hele wereld aan kan.  De stress die in mij lichaam zat lijkt wel te zijn verdwenen en heeft plaats gemaakt voor alleen maar positieve gevoelens. Ik sta tegenwoordig weer op met een glimlach, en heb weer zin in het leven, dit is beslist wel eens anders geweest. Moet wel zeggen dat als ik deze meditatie niet was tegengekomen, ik nu waarschijnlijk niet zo positief in het dagelijkse leven stond.  nl-kaart-klein-klik-hier100x