Een goed tip voor rijschool Wageningen

Ga je binnenkort beginnen met rijlessen? Ben je opzoek naar een rijschool Wageningen? Als dat zo is dan heb ik een hele goede tip voor je, omdat ik uit ervaring spreek. Voor het soepeltjes behalen van je rijbewijs kan je dan het beste bij Wesseldijk gaan lessen.

De rijschoolwesseldijk-8-300x200

Ik ben zo te spreken over deze rijschool omdat het bij een andere rijschool steeds maar niet lukte en ik bij Wesseldijk heel goed ben begeleid. Mijn zoektocht begon ook eerst op het internet met “rijschool Wageningen”. Ik was toen al best aan het twijfelen tussen Wesseldijk en mijn oude rijschool. Helaas heb ik toen niet de keuze gemaakt om bij Wesseldijk te gaan lessen.

Na al twee keer gezakt te zijn voor mijn rijbewijs ben ik een tijdje gestopt omdat ik niet meer mijn geld wilde verspillen. Er heeft een halfjaartje tussen gezeten voordat ik het weer op ging pakken. Ik was ondertussen het een en ander al een beetje verleerd en daarom besloot ik deze keer maar bij Wesselijk te gaan lessen.

De lessen verliepen heel goed en de praktijk was ook gelijk al ingepland. Na 2 keer in de week een maand lang te rijden bij deze rijschool mocht ik al weer afrijden en heb ik in een keer mijn rijbewijs gehaald!