Mijn dochter gaat naar een autorijschool nabij Hulst

Omdat mijn dochter graag haar rijbewijs wilde gaan halen, ben ik opzoek gegaan voor haar op het internet naar een rijschool. Door bij de bekende zoekmachine autorijschool Hulst in te typen, kwam ik al snel uit bij Chris Roelse Rijopleiding. De prijslijst sprak mij erg aan en ook de slagingspercentage is bij deze rijschool hoog. Hierdoor besloot ik om een proefrit aan te vragen voor mijn dochter. Deze proefrit is ook nog eens geheel gratis en zo kon mijn dochter meteen kijken of het haar beviel en de rijinstructeur kon ongeveer kijken hoeveel lessen zij nodig zou hebben. 

In een keer geslaagd

Door autorijschool nabij Hulst is mijn dochter in een keer geslaagd voor haar rijbewijs. Na de proefrit, hebben wij besloten om een pakket te nemen, bij Chris Roelse Rijopleiding, met dertig lessen, theoriecursus, theorie-examen en praktijkexamen. Ook voor haar theorie was mijn dochter in een keer geslaagd en dat met maar twee fouten. Deze rijschool heeft zijn woorden meer dan waargemaakt en ben dan ook zeer tevreden over dit bedrijf. Daarom raad ik het ook ieder ander aan om zijn of haar rijbewijs hier te gaan halen. Ook voor andere voertuigen kan jij hier terecht.