heftruck cursus bij Osseforth

In de laatste maanden is het bedrijf waarbij ik werk ontzettend gegroeid. Er kwamen daarom meer banen vrij en zo had ik de optie om een heftruck cursus te gaan volgen. Wel moest ik van mijn werkgever bij Osseforth een opleiding gaan volgen. Aangezien hij al eerdere ervaring heeft met het bedrijf wilde ik hij graag alle werknemers bij Osseforth houden. Op die manier blijft de band tussen de bedrijven goed en ben je verzekerd van goede instructeurs.

Uitstekende service.

Ik had contact opgenomen met Osseforth en vervolgens een afspraak gemaakt voor mijn eerste heftruck cursus. Tijdens de cursus verliep alles perfect. Ik werd goed geholpen en op punten aangesproken waar het minder ging. Aangezien mijn zwakke punten goed werden aangepakt heb ik ook vrij gemakkelijk mijn examen gehaald. Dat heb ik natuurlijk te danken aan de goede instructeurs die Osseforth heeft. Ik ben ze daarom ook erg dankbaar. Met dank aan hun gaan ik nu meer verdienen en kan ik mijn werkgever tevreden maken. 

Het is echt een aanrader om hier te gaan lessen. Zowel op financieel vlak als op het gebied van kwaliteit. Kijk op de website voor meer informatie en de mogelijkheden.